A Direktstarter alvó állapotban lévő mikroorganizmusokat, főleg tejsavbaktériumokat és egy minimális és egy minimális mennyiségű száraz élesztőt tartalmaz.
Meleg vízzel érintkezve az élesztő gondoskodik a tejsavbaktériumok gyors szaporodásáról, ami lehetővé teszi a tészta rövid időn belüli fermentálását.
A kívánt savfok függvényében 4-12 óra alatt készül el a sütésre kész fermentált kenyértészta.
A vákuumcsomagolásnak köszönhetően Direktstarterünk megtartja frissességét és aktivitását, így még tökéletesebb fermentálást eredményez rövidebb időn belül!
A tasak tartalma 2 db 750 – 800 grammos kenyér sütésére elegendő.
A Fermentálási idő immár 4 – 12 óra!
Nettó tömeg: 2 x 50 g
Összetevők:
- teljes őrlésű BIO Alakor liszt*
- Alakor sütőferment koncentrátum
- élesztő
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100 GRAMM TERMÉKBEN
Energia: |
1506,3 kJ (358 kcal) |
Zsír: – amelyből telített zsírsavak: |
2,9 g 0,4 g |
Szénhidrát: – amelyből cukor: |
66,1 g 3,6 g |
Rost: |
6,6 g |
Fehérje: |
13,5 g |
Só: |
<0,008 g |
Glutént tartalmaz • Élesztőt tartalmaz • Vegán • Laktózmentes • GMO mentes
Jól lezárva, száraz és hűvös helyen tárolandó!
Mérete |
12×14,5 cm |
Anyaga |
papír |
Kiszerelés |
2x50g |
GTIN |
5999884686781 |